Pameran Teknologi Materi Komposit Internasional China kaping 26

Tanggal 2 September 2020, Pameran Teknologi Industri Komposit Internasional China kaping 26 (CCE2020), disponsori dening China Composites Group Co., Ltd., lan diorganisir karo Asosiasi Industri Komposit China lan FRP Cabang Masyarakat Keramik China, dibukak ing Shanghai.

2020 bakal dadi taun sing luar biasa ing sejarah manungsa. Wiwit wabah epidemi kasebut, industri bahan komposit ing China lan uga jagad iki banget kena pengaruh. Akeh perusahaan sing mandheg kerja, mandheg produksi, nyuda pangeluaran taunan, lan revisi kinerja tahunan. . Ing konteks iki, Pameran Komposit Internasional China digelar kaya sing dijadwalake, narik luwih saka 600 peserta pameran domestik lan manca negara, kanthi tujuan supaya industri komposit metu saka asap lan pulih maneh. Iki ndadekake riset lan pertimbangan tren industri paling anyar, tampilan teknologi inovatif lan kesempatan kerja sama bisnis kanggo perusahaan komposit.

news (2)
news (3)
news (5)
news (6)

Ing taun 2020, ngadhepi kahanan internasional sing rumit lan ora stabil lan pengaruh ganda saka epidemi paru-paru makutha anyar, industri bahan gabungan wis ngalami wiwitan sing paling tantangan. Ing kahanan sing angel banget, perusahaan kami kanthi aktif ngupayakake solusi nalika nindakake tugas sing apik kanggo nyegah lan ngontrol epidemi, nggunakake inovasi teknologi, aplikasi material anyar, pangembangan pasar lan langkah-langkah liyane kanggo mbuwang wektu sing ora cocog karo tren kasebut.

"Pameran Bahan Komposit Internasional China" minangka pameran teknologi profesional material komposit paling gedhe lan paling berpengaruh ing wilayah Asia-Pasifik. Wiwit didegake ing taun 1995, kanthi misi promosi kemakmuran lan pengembangan industri material gabungan, wis nggawe hubungan kerja sama apik jangka panjang karo industri, akademi, lembaga riset ilmiah, asosiasi, media lan departemen pemerintah sing relevan, lan ngupayakake kanggo mbangun kabeh rantai industri material komposit Platform profesional online / offline kanggo komunikasi teknis, pertukaran informasi, lan pertukaran personel saiki wis dadi jajaran penting kanggo pangembangan industri material komposit global lan kondhang ing njero lan luar negeri.

news (1)

Wektu kiriman: Apr-12-2021