R & D produk anyar

Telung kaluwihan poros drive serat karbon:

Kaping pisanan, saka perspektif kekuwatan, sanajan serat karbon minangka bahan serat, kekuwatan produk sawise dibentuk luwih apik tinimbang karo bahan struktural, utamane duwe kekuatan lentur sing apik lan bisa tahan luwih gedhe tinimbang batang drive logam .

Sanalika, kekuatan tarik bahan serat karbon kaping pirang-pirang saka baja, lan kekuwatan gunting uga luwih apik tinimbang karo bahan struktural sing paling akeh, sing cocog karo kabutuhane panggunaan kekuatan.

imgnews

Serat karbon minangka bahan nyuda bobot sing apik. Kapadhetan mung 1,7g / cm3. Kapadhetan bahan struktural sing umum digunakake ing aluminium lan baja yaiku 2,7g / cm3 lan 7.85g / cm3. Yen dibandhingake, poros drive sing digawe saka serat karbon luwih kondusif kanggo mujudake struktur kasebut

Ringan, yen struktur awak dadi entheng, bisa mbantu ngirit hemat energi lan nyuda emisi mobil.

Pungkasane, kacepetan kritis nuduhake kacepetan rotor sing kedher. Umume, nalika rotor mlaku kanthi kacepetan kritis, geter parah kedadeyan, lan lengkungan batang mundhak akeh. Operasi jangka panjang bakal nyebabake deformasi serius utawa uga kerusakan batang.

Poros sing didorong duwe kecepatan kritis sing dhuwur, sing bisa ngindhari masalah kasebut kanthi efektif.

Nalika resin, agen pangobatan lan bahan liyane dicampur kanthi proporsi, banjur kain serat karbon nyusup, sawise pirang-pirang perawatan ngobati, bahan komposit serat karbon dibentuk, yaiku bahan kisi ireng sing asring kita lakoni deleng ing mobil. Bahan iki duwe kaluwihan sing bahan logam tradisional ora bisa dibandhingake.

Nanging, poros transmisi serat karbon ora kabeh kasusun saka serat karbon. Nanging, balung batang transmisi pisanan digawe saka bahan bolong logam, lan sekelompok filamen serat karbon kanthi dawane luwih saka 100 meter kanthi tatu diubengi balung logam kasebut.

newsimg2

Wektu kiriman: Mar-30-2021