Karakteristik pemrosesan lan lapangan aplikasi tabung serat karbon

Tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung karbon, minangka produk tubulus saka serat karbon lan resin. Cara produksi umume digunakake yaiku serat prepreg rolling, pultrusion filamen serat karbon, lan lilitan. Ing proses produksi, macem-macem jinis lan ukuran tabung serat karbon bisa diprodhuksi miturut nyetel cetakan. Lumahing tabung serat karbon bisa diisi sajrone proses produksi. Saiki, permukaan tabung serat karbon yaiku tenun polos 3k matte, twill matte, tenunan polos padhang, twill cerah lan bentuk liyane.

Tabung serat karbon duwe kaluwihan saka kekuatan dhuwur, resistensi abrasi, resistensi asam lan alkali, lan bobot entheng. Kajaba iku, produk duwe seri sifat sing apik banget kayata ukuran relatif stabil, konduktivitas listrik, konduktivitas termal, koefisien ekspansi termal sing kurang, pelumasan diri, penyerapan energi lan resistensi kejut. Nduweni macem-macem kaluwihan kayata modulus spesifik dhuwur, resistensi lemes, resistensi creep, resistensi suhu dhuwur, resistansi korosi, lan resistensi aus.

Bidang aplikasi tabung serat karbon:

   1. Nggunakake sifat mekanik cahya lan kuat lan entheng lan hard, umume digunakake ing bidang penerbangan, aerospace, konstruksi, peralatan mekanik, industri militer, olahraga lan hiburan lan bahan struktural liyane.

  2. Nggunakake resistensi korosi, tahan panas, vertikalitas sing apik (0.2mm), lan kekuatan mekanik sing dhuwur, produk kasebut cocog kanggo poros drive peralatan cetak papan sirkuit.

   3. Gunakake resistensi lemes kanggo ditrapake menyang glathi helikopter; gunakake atenuasi geter kanggo aplikasi peralatan audio.

   4. Nggunakake kekuwatan, anti-penuaan, anti-ultraviolet, lan sifat mekanik sing apik, cocog kanggo tenda, bahan bangunan, jaring nyamuk, ngangkat kutub, tas bola, koper, rak tampilan pariwara, payung, layar, peralatan fitness , poros panah, Klub, jaring latihan golf, pin switch flagpole, peralatan olahraga banyu, lsp.

  5. Nggunakake bobot entheng lan ciri kateguhan sing apik, produk kasebut cocog kanggo layangan, piring terbang, busur, pesawat listrik, lan macem-macem dolanan.


Wektu kiriman: Mar-29-2021