Warta

  • The 26th China International Composite Materials Technology Exhibition

    Pameran Teknologi Materi Komposit Internasional China kaping 26

    Tanggal 2 September 2020, Pameran Teknologi Industri Komposit Internasional China kaping 26 (CCE2020), disponsori dening China Composites Group Co., Ltd., lan diorganisir karo Asosiasi Industri Komposit China lan FRP Cabang Masyarakat Keramik China, dibukak ing Shanghai. ...
    Waca liyane
  • R & D new products

    R & D produk anyar

    Telung kaluwihan poros penggerak serat karbon: Kaping pisanan, saka perspektif kekuwatan, sanajan serat karbon minangka bahan serat, kekuwatan produk sawise dibentuk luwih apik tinimbang akeh bahan struktural, utamane nduweni streng mlengkung sing apik ...
    Waca liyane
  • Karakteristik pemrosesan lan lapangan aplikasi tabung serat karbon

    Tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung karbon, minangka produk tubulus saka serat karbon lan resin. Cara produksi umume digunakake yaiku serat prepreg rolling, pultrusion filamen serat karbon, lan lilitan. Ing proses produksi, macem-macem jinis lan ukuran tabung serat karbon bisa dadi ...
    Waca liyane