Titik Nyeri Industri Lan Kauntungan Produk

Saka perspektif pasar serat karbon global, pangsa pasar serat karbon negaraku ing taun 2019 wis mundhak saka 22,8% ing taun 2018 dadi 31,7%, sing nyenengake. Iki ana gandhengane banget karo upaya usaha kanggo nambah kekuwatan internal lan ningkatake kualitas lan nyuda biaya sajrone taun. Saka perspektif rega, ing taun 2019, amarga kekurangan pasokan derek ing pasar internasional lan peningkatan tingkat kontrol biaya industri serat karbon negaraku, rega serat karbon negara lan rega produk internasional wis ana negara keseimbangan, sing ndadekake serat karbon negaraku lan Ekspor produk ing batch wis bisa ditindakake. Ditambah karo pangaturan sing relevan karo negara saya ing tingkat rabat pajak ekspor, perusahaan serat karbon bisa mikir njupuk kesempatan kanggo nggedhekake pasar jaban rangkah.

Bahan utama tabung serat karbon yaiku serat karbon. Serat karbon nduweni kekuatan tarik sing alus, alus lan gampang diolah, utamane sifat mekanik sing apik banget. Serat karbon duwe kekuatan tarik lan bobot entheng sing dhuwur. Yen dibandhingake karo serat kinerja tinggi liyane, serat karbon duwe kekuatan spesifik lan modulus khusus sing paling dhuwur.

Advantage1

Nanging, nggawe tabung serat karbon diameteripun luwih gedhe lan dawa maneh mesthi dadi masalah utama ing industri serat karbon. Iki uga dadi titik nyeri utama kanggo kabeh industri tabung serat karbon. Ora mung teknologi produksi sing diwatesi, nanging uga nduweni sesambungan gedhe karo peralatan produksi. Kanggo ngrampungake masalah iki, perusahaan ora mung nyewa teknisi profesional kanthi gaji sing akeh, nanging uga ngentekake dhuwit kanggo nggawe peralatan produksi canggih. Mromosiaken pangembangan industri serat karbon.

Advantage2
Advantage3