Tabung fiberglass

Katrangan singkat:

Produk tahan karat gas lan cairan asam, alkali, uyah, lan pelarut organik saengga bisa ngindhari masalah baja karat lan kayu bosok.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan produk

Kita bisa nyukupi persyaratane pelanggan babagan dawa lan diameter tabung serat karbon. Dawane bisa nganti sepuluh meter lan diametere bisa nganti 500mm. Lan sawise proses produksi canggih lan kontrol kualitas sing ketat, kita bisa ngasilake produk berkualitas tinggi.

 Properti profil FRP

1. tahan korosi:
Produk tahan karat gas lan cairan asam, alkali, uyah, lan pelarut organik saengga bisa ngindhari masalah baja karat lan kayu bosok.

2. Bobot entheng lan intensitas dhuwur:
Produk fiberglass dicetak liwat solidifikasi fiberglass lan resin ing suhu dhuwur. Kapadhetan mung saprapat saka baja, lan rong pertiga saka aluminium. Nanging intensitase sepuluh kali lipat saka PVC, ngluwihi produk aluminium lan tekan level baja karbon umum. Amarga bobot entheng, produk kasebut mbutuhake dhukungan dhasar sing luwih sithik lan nduweni fitur panginstalan sing gampang lan biaya murah.

3. Inflaming Retarding:
Indeks oksigen umum produk fiberglass umum ing ndhuwur 32 (miturut GB8924). Miturut desain, indeks panyebaran nyala produk etilen retarding inflamasi sing dhuwur ana ing sangisore 10, sing memenuhi syarat resistensi geni geni kanggo keamanan.

4. resistensi tabrakan lan resistensi lemes:
Produk fiberglass bisa nahan tabrakan lan njaga bentuk asline sawise mbengkongake bola-bali supaya bisa digunakake nalika musim semi.

5. Resistensi Umur:
Umur dawa umure luwih saka 20 taun. Asil panliten nuduhake manawa intensitas isih bakal nahan luwih saka 85% sawise 20 taun suwene kena swasana.

6. Tampilan apik lan Pangopènan Gampang:
Warna bubur produk fiberglass dicampur karo resin supaya warna kasebut cerah lan angel luntur. Ora perlu lukisan ing permukaan sing wis resik sawise dicuci.

Fiberglass tube (2)
Fiberglass tube (4)
Fiberglass-tube-(5)

Aplikasi pipa FRP

bisa nyukupi persyaratan khusus pangguna, lan bisa digunakake ing lemah lemah alus sing lemah, area loess sing bisa dibuwang, area tlaga lan area medium korosif kimia sing dhuwur, lsp Iki nganggo kombinasi lengkap bantal tabung lan kalebu cara pipa multilayer. Iki uga bisa dadi tabung nglindhungi nalika kabel nyebrang jembatan utawa kali.

1 Proyek konstruksi lan renovasi jaringan listrik.
2 Proyek renovasi kutha kutha.
3 Pembangunan bandara penerbangan sipil.
4 Taman industri, pambangunan desa.
5 dalan lalu lintas lan konstruksi teknik jembatan

Fiberglass tube (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk