Pipa penghubung rong arah serat karbon

Katrangan singkat:

Kita kabeh ngerti manawa ora bisa muter tabung serat karbon kanthi teknologi pangolahan tradisional, amarga bakal ngrusak struktur serat karbon. Dadi, ujung-ujung kasebut diganti nganggo bagean aluminium. Utawa gunakake resin lan lem kanggo ngiket bagean serat karbon sing diproses menyang tabung serat karbon asli.


Detail Produk

Tag Produk

 Model NO.

s-01

Lumahing

3K Glossy / Matte / kaya sing dibutuhake

 MOQ

1

Paket Transportasi

Kothak Kertas, Busa, Kantong Tekanan Dhuwur

 Spesifikasi

500mm * 58mm * 78mm Kaya sing dibutuhake

 Asal Usul

Wehai

Kode HS

6815993999

Bobot

2kg

Kapasitas Produksi

5000 Potongan Saben Wulan

Bahan Baku

Serat Karbon Berbasis Polyacrylonitrile

Gambar rinci

Carbon fiber two-way connecting pipe (3)
Carbon fiber two-way connecting pipe (4)
Carbon fiber two-way connecting pipe (1)

Kauntungan produk paling gedhe

Kita kabeh ngerti manawa ora bisa muter tabung serat karbon kanthi teknologi pangolahan tradisional, amarga bakal ngrusak struktur serat karbon. Dadi, ujung-ujung kasebut diganti nganggo bagean aluminium. Utawa gunakake resin lan lem kanggo ngiket bagean serat karbon sing diproses menyang tabung serat karbon asli. Mengkono banget bakal ngilangi kinerja tabung serat karbon dhewe, lan kaku lan kenceng banget bakal dikurangi. Kanggo ngrampungake masalah iki, kita nyoba nggunakake metode mesin kanggo nggawe konektor serat karbon lengkap. Sawise akeh eksperimen, pungkasane kita nemokake cara produksi sing stabil. Pungkasan, kita nyadari integrasi pipa penghubung serat karbon. Sifat-sifat fisik lan kimia saka tabung wis apik banget

Lingkungan sing ditrapake produk

1. Nyambungake bagean ing peralatan gedhe
2. Pipa sambung rong arah kanggo pipa transportasi
3. Peralatan militer, peralatan medis, bagean peralatan aerospace

Kauntungan produk

1. Kekuwatan tarik dhuwur: Kekuwatan serat karbon 8-10 kali luwih saka baja, biasane ing ndhuwur 3500mpa, lan kinerja sing apik bisa nganti 5000mpa.

2. Kapadhetan kurang lan bobot entheng, kepadatane mung 1/4 saka baja.

Fitur

Tabung serat karbon duwe kaluwihan saka kekuatan dhuwur, umur dawa, tahan karat lan bobot entheng. Iki digunakake kanthi akeh ing produk kayata layangan, pesawat model penerbangan, macem-macem dhukungan, poros peralatan, peralatan otomatisasi, mesin etching, tandu medis, peralatan olahraga lan liya-liyane. Serangkaian sifat sing apik kayata stabilitas dimensi, konduktivitas listrik, konduktivitas termal, koefisien ekspansi termal sing kurang, pelincir awake, penyerapan energi lan resistensi kejut. Lan nduweni ciri khas modulus spesifik, resistensi lemes, resistensi creep, resistensi suhu dhuwur, resistensi aus lan sapanunggalane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita