tiang teleskopik serat karbon kanggo tiang reresik jendela

Katrangan singkat:

1. Cahya banget lan kuwat banget.

2. Tenaga tenanan.

3. resistensi korosi.

4. Planeness sing apik banget

5. fleksibel banget.

6. Penampilan sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Jinis

Tabung serat karbon

Papan Asal

Shandong, China (Daratan)

Nomer Model

Diameter: 0,5mm-800mm

Ukurane

adhedhasar panjaluk pelanggan

Fungsi

adhedhasar panjaluk pelanggan

Jinis Tabung

Pambungkus gulung

Werna

Ireng

Fitur Bahan

Nyandhang tahan

Kandel

adhedhasar panjaluk pelanggan

Fitur

Nggilap, matte

Wangun

Babak

Materi

Serat karbon, serat kaca

Panganggone

adhedhasar panjaluk pelanggan

Gaya

Liyane

Fitur

1. Cahya banget lan kuwat banget.
2. Tenaga tenanan.
3. resistensi korosi.
4. Planeness sing apik banget
5. fleksibel banget.
6. Penampilan sing apik.

Aplikasi kanggo Tabung Serat Karbon

  • Pesawat ringan
  • Pesawat Prototype
  • Aeroangkasa
  • Antena radar lan GPS
  • Menara komunikasi
  • Ngencengi lan nguatake balok
  • Tenaga angin
  • Kerajinan otonomi
  • Jupuk kendharaan tanpa kendharaan saya rame
  • Piranti banyu ing jero banyu
  • Omah teleskop
  • Tabung truss teleskop gedhe
  • Kerajinan Dhuwur Dhuwur
  • Tangan robot
  • Balok transportasi
  • Piranti pangukuran
  • Omah elektronik
  • Peralatan tambang
  • Seni pertunjukan lan produksi
  • Aplikasi lowongan minyak lan Gas
  • Rol lan pandhuan nyithak
  • Struktur Truss
  • Gerbang keamanan
  • Photography lan gambar gerakan
  • Generasi energi
  • Pabrik balok
  • Distribusi produk
  • Piranti medis
  • Energi Surya
  • Perumahan Bahan Bakar Bahan Bakar
pic2_1
pic3_1
pic4_1

Ing Tiang Teleskopik Serat Karbon duweni kekuatan dhuwur, keamanan sing apik, fitur transportasi lan instalasi sing pas dadi salah sawijining bahan alternatif anyar sing penting kanggo produk industri modern.

Kasedhiya kanthi ukuran standar lan khusus, tiang komposit teleskopik nampilake kekuwatan, daya tahan, ringan lan kaku sing luar biasa.

Tiang Teleskopik Serat Karbon bisa disedhiyakake miturut sarat pelanggan, wenehake tiang Teleskopik Serat karbon  diameter rinci, dawa, jumlah lan panggunaan  sampeyan kudu, lan yen ana syarat khusus, mula kita bisa menehi penawaran kanggo referensi.

Kemasan: Kita bisa nindakake paket minangka sarat.

Wektu kiriman: 7 dina kanggo urutan sampel OEM.

Bayaran:

T / T, Western Union, Paypal

pic5_1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita