Rol serat karbon

Katrangan singkat:

Roller komposit serat karbon kurang ketegangan lan inersia cilik. Inersia mung 1/5 saka rol logam tradisional, sing bisa diwiwiti kanthi cepet utawa mandheg;


Detail Produk

Tag Produk

Model No. G-01 Tahan karat
Werna Ireng Logam Aluminium
Bobot 15kg Lumahing 3k nggilap / kaya sing dibutuhake
Paket Kothak kertas, busa busaKantong tekanan tinggi Spesifikasi 1500mm * 255mm * 234mm
Orgin Weihai Kode HS 6815992000

Rincian Produk

Bubar, kanthi upgrade industri manufaktur domestik sing luwih anyar, mesin industri kanthi bertahap dikembangake kanthi arah kualitas tinggi, efisiensi tinggi, karbon sithik lan perlindungan lingkungan. Roller komposit serat karbon kurang ketegangan lan inersia cilik. Inersia mung 1/5 saka rol logam tradisional, sing bisa diwiwiti kanthi cepet utawa mandheg; kacepetan mlaku cepet, nganti 70% luwih cepet tinimbang rol logam tradisional; deformasi cilik, resistensi lemes sing apik, umur layanan sing dawa, biaya investasi siji wektu luwih akeh tinimbang rol logam, nilai panggunaan jangka panjang sing luwih dhuwur. Nanging, persyaratan manufaktur rol serat karbon uga dhuwur banget, yaiku akurasi permukaan utawa keseimbangan dinamis, lan liya-liyane, bakal menehi pengaruh penting marang kinerja kabeh mesin.

Kauntungan produk

Weihai Yantuo Composite Material Technology Co., Ltd., sing nyedhiyakake gulungan serat karbon gedhe, medium lan cilik kanggo film, kertas, baterai lithium, foil, kain non-anyaman, mesin cetak lan manufaktur mesin liyane, nggawa pelanggan . Sanalika minangka keuntungan komersial, akeh pengalaman aplikasi sing relevan uga wis nglumpukake. Mangkene sawetara conto produk khusus perusahaan kanggo rol serat karbon kanggo nggambarake kaluwihan aplikasi rol serat karbon ing mesin industri:

Penerapan gulungan serat karbon ing kertas gulung lan kertas, film, mesin foil aluminium liyane:

Ing produksi kertas gulung, uga umume produk kertas, film, lan aluminium foil, jembaré lan kacepetan garis produk gulung sajrone produksi lan pamrosesan langsung nemtokake efisiensi produksi lan kualitas produksi kabeh produk. Sanalika, jembaré Tambah ing biaya produksi lan paningkatan kacepetan garis uga duwe pengaruh langsung marang biaya produksi. Ing kasus operasi sing gedhe banget, dawane permukaan muter bisa ditemtokake kanthi kacepetan kritis kanggo muter. Kacepetan kritis roller sebanding karo kuwalik dawa roller, dawa roller tikel, lan kacepetan kritis dadi seprapat asli.

Yen dawa roller tekan level tartamtu lan kacepetan kritis sing luwih dhuwur dibutuhake, roller dhewe kudu duwe modulus elastis sing dhuwur banget. Modulus elastis gulung komposit serat karbon yaiku 240GPa, sing luwih gedhe tinimbang waja lan bobote bobot luwih entheng. Mula, inersia mung sithik, sing bisa nyuda ketegangan sing diasilake saka produk kayata roll paper sajrone operasi, sing luwih apik koordinasi lemah kanthi gerakan kecepatan tinggi lan gerakan akselerasi utawa decelerasi kanthi cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita