Bingkai plat lisensi karbon

Katrangan singkat:

Spesifikasi produk: Disesuaikan kanthi ketat miturut gambar, lan bisa disesuaikan kanggo bingkai plat lisensi negara liya lan macem-macem jinis produk cetakan. Hubungi layanan pelanggan kanggo nemtokake gaya lan regane nalika pesen.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi 140mm * 450mm * 2mm Paket Transportasi Kothak Kertas, Busa, Kantong Tekanan Dhuwur
Ketentuan Pembayaran T / T, D / P, Western Union, Paypal Kapasitas Produksi: 50, 000 Potongan Saben Wulan
Bahan Baku Serat Karbon Berbasis Polyacrylonitrile Kinerja Jinis Kekuwatan Dhuwur

Gambar rinci

Carbon-fiber-license-plate-frame-(3)
Carbon-fiber-license-plate-frame-(4)
Carbon-fiber-license-plate-frame-(6)
Carbon-fiber-license-plate-frame-(5)

Bingkai plat lisensi serat karbon murni beda karo bingkai plat lisensi serat karbon adhedhasar ABS utawa paduan aluminium. Iki kalebu kain serat resin lan kualitas apik. Bobot iki entheng, atos kateguhan, tampilane apik, mewah lan loman, awet lan permanen. Ora karat, lan dilengkapi komponen kanggo tampilan mobil sing paling populer saiki. Beda karo bahan logam biasa. Bahan logam gampang dikaratake kanthi elektroplating. Baja tahan karat gampang rusak sawise digunakake sajrone wektu tartamtu, kuning lan ganti warna, dene pigura plat lisensi serat karbon ora bakal katon kaya kahanan kasebut.

manual produk

1. Spesifikasi produk: Disesuaikan kanthi ketat miturut gambar, lan bisa disesuaikan kanggo bingkai plat lisensi negara liya lan macem-macem jinis produk cetakan. Hubungi layanan pelanggan kanggo nemtokake gaya lan regane nalika pesen.
2. Bahan: bahan serat karbon murni, kekuatan dhuwur lan bobot entheng;
3. Proses produksi: cetakan logam standar tinggi, cetakan proses pencet panas;
4. LOGO bisa disesuaikan
Perusahaan kami minangka R&D produk lan pabrikan produksi nggunakake serat karbon minangka bahan baku. Wis pengalaman produksi sing sugih lan mode manajemen diwasa, pangembangan cetakan lan cetakan produk, produksi pasca lan produksi kemasan, lan duwe departemen QC dhewe kanggo ngontrol kualitas saben produk kanthi ketat. Saben langkah proses. Kita ngupayakake menehi produk serat karbon. Pelanggan bisa nyedhiyani conto kanggo pangembangan, utawa ngembangake lan ngasilake adhedhasar gambar lan ide. Serat karbon duwe efek streamer sing unik, luwih entheng, tahan suhu lan tekanan dhuwur, lan tahan kanggo mlengkung. Bisa digunakake ing kabeh lapisan masyarakat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita