Poros udara serat karbon

Katrangan singkat:

Wektu operasi inflasi cekak: Sampeyan mung butuh 3 detik kanggo misahake lan nempatake poros tiup lan tabung kertas kanggo ngrampungake inflasi lan deflasi. Sampeyan ora prelu mbedakake bagean apa wae ing pungkasan poros kasebut supaya bisa kenceng karo tabung kertas.


Detail Produk

Tag Produk

Model NO.

Q-01

MOQ

1

Materi

Aluminium, Serat Karbon

Panganggone

Kabeh Jinis Mesin Winding lan Unwinding

Kualitas

Presisi Dhuwur

Paket Transportasi

Kothak Kertas, Busa, Kantong Tekanan Dhuwur

Spesifikasi

1200 * 75 * 59 / Kaya sing dibutuhake

Asal Usul

Weihai

Kode HS

6815993999

Sertifikat

Is9001.SGS

Tampilan gambar rinci

Prinsip kerja: Liwat ekspansi kanthong udara siji, tombol bakal berkembang, lan inti poros bakal dijepit.

Kaluwihan: 1. Amarga sistem clip-on sing unik, airbag bisa diganti kanthi gampang sawise kepala poros ditarik metu, tanpa mbutuhake alat khusus.

2. Bobot batang tiup serat kunci karbon mung 1/3 saka batang tiup tradisional, sing cocog banget kanggo beban abot lan penanganan manual kanggo mbukak lan mbongkar. Bisa nyuda cedera pegaweane operator ing penanganan, lan uga bisa nambah efisiensi kerja.

3. Struktur internal dirancang supaya ora ngasilake gerakan kasar ing bidhang kacepetan dhuwur.

4. Kekuwatan sing dhuwur. Ditrapake kanggo macem-macem kabutuhan aplikasi

5. Pangobatan permukaan khusus bisa digunakake ing macem-macem lingkungan khusus (lingkungan debu, korosif, suhu dhuwur).

Dianggo: Cocog kanggo poros nutupi lapisan, slitting, print, rewinding, laminating, nggawe kertas, nggawe tas, plastik lan mesin liyane sing gegandhengan, sing bisa nambah efisiensi kerja kanthi efektif.

Poros ekspansi udara minangka belitan khusus, poros ekspansi, poros ekspansi, roller tiup, poros tiup, poros tekanan lan sapanunggalane. Poros karet lan lengen karet pancen trep banget digunakake.

Carbon-fiber-air-shaft-(2)
Carbon-fiber-air-shaft-(3)

Fitur

1. Wektu operasi inflasi cekak: Sampeyan mung butuh 3 detik kanggo misahake lan pasang poros tiup lan tabung kertas kanggo ngrampungake inflasi lan deflasi. Sampeyan ora prelu mbedakake bagean apa wae ing pungkasan poros kasebut supaya bisa kenceng karo tabung kertas.

2. Tabung kertas gampang dilebokake: tabung kertas bisa dipindhah lan didandani ing sembarang posisi ing permukaan poros kanthi tumindak ngembung lan mbuwang.

3. Bobot momotan sing gedhe: Diameter poros bisa ditemtokake miturut kebutuhan pelanggan, lan baja kekerasan dhuwur digunakake kanggo nambah bobot momotan.

4. Efisiensi ekonomi sing dhuwur: Poros kasebut dirancang minangka fungsi khusus, sing bisa digunakake kanggo kabeh jinis tabung kertas sing kandel, lancip, amba lan sempit.

5. Pangopènan sing gampang lan wektu panggunaan suwene: Sanajan poros tiup minangka aksesoris mekanik, saben bagean ing strukture dhewe duwe spesifikasi sing tetep lan bisa digunakake kanthi ganti, saengga gampang dikelola.

spesifikasi
Ana 1 inci, 1,5 inci, 2 inci, 2,5 inci, 3 inci, 6 inci, 8 inci, 10 inci, 12 inci, lengan ekspansi udara, lan liya-liyane, miturut kabutuhan pelanggan, macem-macem spesifikasi poros ekspansi udara bisa diproses lan diprodhuksi.

 

Lamaran

Poros ekspansi udara duwe macem-macem panggunaan: mesin apa wae sing nggunakake rewinding, unwinding lan slitting bisa digunakake kanggo poros ekspansi udara.

Cocog kanggo peralatan cetak: Mesin pajanan, mesin cetak flexo, mesin gravure, mesin cetak merek dagang lan liya-liyane.

Cocog kanggo peralatan mekanik liyane: mesin lapisan, mesin kulit, mesin setting, mesin embossing, mesin slitting, mesin pemotong mati, mesin gulung kertas, mesin laminasi, mesin laminasi, Mesin bertiup Film, mesin busa, mesin laminasi, mesin embossing, mesin kertas , mesin non-anyaman, mesin inspeksi kain, mesin stamping panas, peralatan batere lan mesin pendhukung liyane sing gegandhengan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita