Babagan Kita

Tuwuh Ketrampilan Sampeyan

Nyedhiyakake Solusi Paling Apik

Kasedhiya Luwih Saka 19+ Taun Pengalaman ing Riset lan Pangembangan Bahan Komposit

Yan Tuo Composite Material Technology Co., Ltd. dununge ing Weihai ing sisih wétan Semenanjung Shandong lan Cape of Good Hope ing sisih Wétan. Perusahaan kasebut didegake tanggal 14 Agustus 2012. Perusahaan utamane melu riset lan pengembangan, produksi lan penjualan bahan komposit. 

Produk utama yaiku macem-macem spesifikasi rol pandhuan karbon, krenjang serat karbon, drum serat karbon, tabung balok utama komposit gedhe lan medium, tabung antena, tabung karbon flanged, lan batang stop mobil. Produk utama yaiku riset lan pangembangan teknologi tabung serat karbon; Ngolah lan adol pipa serat karbon; Impor lan ekspor barang lan teknologi ing ruang lingkup pengajuan.

Product-detail-presentation-5

Kekuwatan Perusahaan

Kita mesthi nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik lan dhukungan teknis, lan layanan purna jual sing apik.

Perusahaan kita saiki bisa ngasilake bahan komposit kaliber gedhe, serat karbon utawa pipa serat kaca kanthi diameter 500mm lan dawane 20 meter, lan pipa penampang liyane sing beda dawane.

Desain produksi bisa ditindakake miturut syarat pelanggan.

pic1111

aboutimg

Napa Pilih Kita?

Wiwit didegake, perusahaan iki entuk reputasi apik saka pelanggan kanthi reputasi apik lan kualitas sing bisa dipercaya. Perusahaan nganggep pengembangan profesional minangka arah, produk lan layanan berkualitas tinggi minangka tujuane, lan memenuhi kebutuhan para pelanggan minangka tujuwane, supaya bisa nggayuh pangembangan jangka panjang lan tonik. Kita uga bakal rutin nganakake kompetisi ketrampilan kejuruan, lan uga bakal ngatur karyawan supaya pindhah menyang macem-macem papan kanggo sinau lan ngunjungi.

Kapabilitas Dagang

Syarat Komersial: FOB, CFR, CIF
Katemtuan Pembayaran: LC, T / T, D / P, PayPal, Western Union,
Rata-rata Wektu Utama: ing 15 dina kerja
Jumlah Staff Dagang Asing: 5-10
Taun Ekspor: Wiwit taun2013
Ekspor Persentase: 25% -30%
Pasar Utama: Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia, Afrika, Eropa Barat
Pelabuhan paling cedhak: Qingdao

Produk Kita

Perusahaan kita duwe spesialisasi ngasilake macem-macem spesifikasi pipa komposit. Kita duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman produksi lan kanthi profesional nindakake proyek OEM. Mesthi wae, kita uga nggawe pancing sekaligus. Yen sampeyan menehi kesempatan kanggo kerja sama karo sampeyan, sampeyan bakal nemu layanan sing paling apik lan kualitas produk sing paling apik.

Product-Image-2

Product-Image-2

Product-Image

Product-Image-3.jpg

Kanggo tujuan iki, kita seneng banget karo pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi lan nuntun.