8000mm Panjang ID200mm Od204mm Tabung Serat Karbon

Katrangan singkat:

Kita bisa nyukupi persyaratane pelanggan babagan dawa lan diameter tabung serat karbon. Dawane bisa nganti sepuluh meter lan diametere bisa nganti 500mm. Lan sawise proses produksi canggih lan kontrol kualitas sing ketat, kita bisa ngasilake produk berkualitas tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

img

Kauntungan produk

Kita bisa nyukupi persyaratane pelanggan babagan dawa lan diameter tabung serat karbon. Dawane bisa nganti sepuluh meter lan diametere bisa nganti 500mm. Lan sawise proses produksi canggih lan kontrol kualitas sing ketat, kita bisa ngasilake produk berkualitas tinggi.

Presentasi detail produk

Product detail presentation (2)
Product detail presentation (1)
Product detail presentation (3)
Product detail presentation (5)
Product detail presentation (4)

Tujuan utama serat karbon yaiku kanggo senyawa resin, logam, keramik lan karbon minangka bahan penguat kanggo nggawe bahan komposit sing maju. Komposit resin epoksi sing diperkuat serat karbon duwe kekuatan paling dhuwur lan modulus tartamtu ing antarane bahan rekayasa sing ana. Tahanan suhu tinggi serat karbon dadi nomer siji ing antarane kabeh serat kimia.

Tabung serat karbon duwe macem-macem panggunaan, lan bisa digawe balok balung pesawat, poros panah, bagean struktural balap formula, batang pancing, tangan robot, poros transmisi, lsp.

Layanan sawise-sales

Kita bakal nyedhiyakake dhukungan teknis profesional sajrone proses, kalebu pancegahan kanggo nggunakake, masalah keamanan, instruksi instalasi lan panggunaan. Lan tanggung jawab lengkap kanggo masalah produk kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita