Babagan Kita

Produsen pipa komposit

Yan Tuo Composite Material Technology Co., Ltd. dununge ing Weihai ing sisih wétan Semenanjung Shandong lan Cape of Good Hope ing sisih Wétan. Perusahaan kasebut didegake tanggal 14 Agustus 2012. Perusahaan utamane melu riset lan pengembangan, produksi lan penjualan bahan komposit.

  • pic1111
  • pic1112

Warta Ngunjungi Pelanggan

Komentar media

Pameran Teknologi Materi Komposit Internasional China kaping 26

Ing tanggal 2 September 2020, Pameran Teknologi Industri Komposit Internasional China kaping 26 (CCE2020), disponsori dening China Composites Group Co., Ltd., lan diatur bebarengan karo ...

newsimg
  • Pameran Teknologi Materi Komposit Internasional China kaping 26

    Tanggal 2 September 2020, Pameran Teknologi Industri Komposit Internasional China kaping 26 (CCE2020), disponsori dening China Composites Group Co., Ltd., lan diorganisir karo Asosiasi Industri Komposit China lan FRP Cabang Masyarakat Keramik China, dibukak ing Shanghai. ...

  • R & D produk anyar

    Telung kaluwihan poros penggerak serat karbon: Kaping pisanan, saka perspektif kekuwatan, sanajan serat karbon minangka bahan serat, kekuwatan produk sawise dibentuk luwih apik tinimbang akeh bahan struktural, utamane nduweni streng mlengkung sing apik ...

  • Karakteristik pemrosesan lan lapangan aplikasi tabung serat karbon

    Tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung karbon, minangka produk tubulus saka serat karbon lan resin. Cara produksi umume digunakake yaiku serat prepreg rolling, pultrusion filamen serat karbon, lan lilitan. Ing proses produksi, macem-macem jinis lan ukuran tabung serat karbon bisa dadi ...